Lauri Korpikoski palasi TPS:ään yhden kauden jälkeen. Joukkuetta kausina 2018-21 edustanut ja kipparoinut, mutta viime kauden sveitsiläisjoukkue Biel-Biennessä lainalla viettänyt pelaaja iski heti tiskiin komeat näytöt Rauman Pitsiturnauksessa.

TPS kaatoi avausmatsissa Sportin 1-0.

Turkulaisten ainoa maali oli Topias Haapasen tekemä, mutta konkarihyökkääjä otti osumassa isoa roolia. Hän alusti osuman aivan ilmiömäisellä no look -syötöllä.

Alkulohkon päätöspelissä TPS ja SaiPa päätyivät maalittomaan tasapeliin. Kummatkin selvisivät välieriin, Sport jäi otteluun sijoista 5-6.

Korpikoski on ollut lähimenneisyydessä jonkinlaisesa myrskyn silmässä. Hän on kärsinyt erilaisista terveyshuolista, ja pelaajalla sekä turkulaisten seurajohdolla on ollut erinäisiä otsikoihin nousseita konflikteja.

Nyt kaikki on ilmeisesti hyvin.