HIFK on julkistanut kapteenistonsa Liiga-kaudelle 2022-23. Mukaan valittiin peräti kuusi pelaajaa.

Joukkueen kapteenina jatkaa Teemu Tallberg, kun taas varakapteeneiksi on nimetty Ilari Melart, Iiro Pakarinen, Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen sekä Juha Jääskä.

Tallberg aloittaa toisen kautensa HIFK:n kapteenin roolissa. Hän pelasi seurassa ensimmäiset Liiga-pelinsä jo kaudella 2009-2010, minkä jälkeen hänet on nähty myös muiden Liiga-seurojen riveissä, kunnes hän palasi takaisin Helsinkiin kesken kauden 2017-18.

–  On kunnia-asia jatkaa HIFK:n kapteenina. Pyrin näyttämään esimerkilläni mallia muille jäällä ja sen ulkopuolella. Kapteeniryhmällämme on erilaisia kokemuksia ja pystymme varmasti auttamaan joukkuetta ja toisiamme myös tiukan paikan tullen, Tallberg kommentoi HIFK:n tiedotteessa.

– Tallberg tekee paljon näkyvää ja näkymätöntä työtä ja on erittäin arvostettu joukkueen sisällä. Meillä on vahva luotto tähän kuusikkoon. Kapteeneilla on arvokasta kokemusta, lujaa luonnetta ja HIFK:n punainen sydän, sanoo puolestaan HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen.

Koivistoinen ja Paajanen toimivat HIFK:n varakapteeneina jo viime kaudella. Alkava kausi on Koivistoiselle toinen HIFK:ssa, Paajaselle puolestaan kolmas. Jääskä teki Liiga-debyyttinsä kaudella 2015-16 ja on edustanut Liigassa aina HIFK:ta. Hän kuuluu nyt ensimmäistä kertaa kapteenistoon.

Melart palasi HIFK:n riveihin edustettuaan seuraa viimeksi kaudella 2012-13. Pakarinen siirtyi joukkueeseen kesken viime kauden Jokereista. Hän pelasi HIFK:ssa jo kausilla 2012-14, joista jälkimmäisellä hän toimi myöskin varakapteenin roolissa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
HIFK:N KAPTEENISTO 2022-2023

Teemu Tallberg C
Ilari Melart A
Iiro Pakarinen A
Eetu Koivistoinen A
Otto Paajanen A
Juha Jääskä A

📝 Lue: hifk.fi/liiga/2022/tee…

#HIFK #Liiga