Jukurit kärsi CHL:ssä 3-4-tappion ruotsalaisseura Luulajalle perjantaina. Ottelu pelattiin Ruotsissa.

Jukurien kokoonpanosta ottelussa puuttui maalivahti Frans Tuohimaa, joka joutui jäämään sivuun pienten vaivojen takia. Näin ollen joukkueen maalilla aloitti Markus Ruusu, joka kuitenkin joutui jättämään ottelun kesken ajassa 26.39. Hän loukkasi itseään maalineduskahakassa. Ruusu ehti torjumaan ottelussa 12 kertaa ja piti maalinsa puhtaana.

Ruusun loukkaantumisen myötä Jukurien maalille asteli loppupelin ajaksi vasta 20-vuotias nuori maalivahti Lukas Silvennoinen. Kyseinen ottelu oli Silvennoiselle ensiesiintyminen miesten tasolla. Hän on pelannut kahden edelliskauden aikana Jukurien U20-joukkueessa.

Tulikasteensa miesten peleissä Silvennoinen sai kokea kovaa vastustajaa vastaan. Luulaja voitti viime kaudella hopeaa SHL:ssä. Silvennoinen torjui ottelussa kaikkiaan 24 kiekkoa ja joutui antautumaan neljä kertaa.

Ottelun ratkaisijaksi nousi Luulajan tehokas kakkosketju. Isac Brännström mätti huipputehot 3+1, Einar Emanuelsson keräsi pisteet 0+3 ja suomalaishyökkääjä Juhani Tyrväinen kirjautti tehot 1+1.

Jukurien maaleista ottelussa vastasivat Niko Huuhtanen, Otto Mäkinen sekä Jesper Piitulainen.