Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla eli kakkosdivisioonassa pelaava tuusulalainen TuusKi tiedotti tällä viikolla tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen suomalaispuolustaja Lauri Taipaluksen kanssa.

34-vuotias Taipalus aloitti viime kauden kakkosdivisioonassa APV:n riveissä, jossa hän iski seitsemään peliin tehot 3+2. Hän siirtyi kesken kauden TuusKin riveihin, jossa 11 runkosarjaotteluun syntyivät tehot 0+8 sekä seitsemään pudotuspeliin pisteet 2+5.

Taipalus on pelannut urallaan Liigassa 282 runkosarjan ottelua tehopistein 15+76=91 sekä 39 pudotuspeliä tehoin 2+8=10. Hän on edustanut JYPiä, SaiPaa, HIFK:ta sekä KalPaa.

Kausi 2014-15 oli Taipaluksen osalta todellinen menestys. Hän tehtaili HIFK:n paidassa 52 otteluun komeat tehopisteet 6+27=33 ja voitti koko Liigan puolustajien syöttöpörssin.