Suomessa viime viikolla joukkueensa kanssa vieraillut Patrik Laine paljastaa Kimanttia-podcastissa, millaista on pelata Columbus Blue Jacketsin kesän tähtihankinta Johnny Gaudreaun kanssa.

Laineen kommenteista paistaa läpi se, miten paljon maalitykki nauttii päästessään Winnipeg Jetsin aikojen jälkeen pelaamaan joukkueen ehdottomien kärkimiesten kanssa, joskin yhteisen kemian löytyminen Gaudreaun kanssa on ottanut kiusallisen paljon aikaa.

– Pelityylillisesti kuin yö ja päivä verrattuna kaikkiin muihin pelaajiin, kenen kanssa oon ikinä pelannut. Se on kuitenkin aika erityyppistä peliä mitä se pelaa, kuin aikaisemmat ketjukaverit, kenen kanssa on vuosien mittaan päässyt pelaamaan ja mahdollisesti aikaisimpina vuosina joutunut pelaamaan Kanadan aikoina… ei nyt nimiä ruveta heittelemään, Laine sivaltaa entisiä Jets-pelikavereitaan.

– Kyllä siitä huomaa ihan arkitekemisessä, että ihan kärkipään äijiä koko sarjassa, Laine näkee.

Laineen ja Gaudreaun yhteispeli ei ottanut tuulta alleen ainakaan Tampereella viikonloppuna pelatuissa NHL Global Series -otteluissa. Kaksikon tähdittämä Blue Jackets on tällä hetkellä koko NHL:n jumbosijalla ja sen kausi uhkaa kuivua kokoon jo heti alkumetreillä.