Colorado Avalanche on päässyt viimein vauhtiin vaikean alkukauden jälkeen. Colorado onkin noussut jo NHL:n keskisen divisioonan ykköspaikalle.

Suoritukset ovat olleet vaikuttavia etenkin, kun ottaa huomioon joukkueen lukemattomat loukkaantumiset. Sairastuvalla ovat Gabriel Landeskog, Valeri Nitshushkin, Darren Helm, Bowen Byram, Samuel Girard ja Shane Bowers.

Viime yönä Coloradon loukkaantumislista piteni entisestään. Juuri NHL:ään nostettu suomalaishyökkääjä Sampo Ranta loukkaantui kesken Carolina-ottelun ja joutui jättämään pelin kesken. Hänen lisäkseen myös puolustaja Kurtis McDermid joutui lasarettiin.

Ottelun jälkeen Colorado-valmennuksella ei ollut vielä antaa arviota Rannan sairasloman tilasta. Colorado siirsi hänet kuitenkin välittömästi loukkaantumisen jälkeen takaisin farmiin.

Rannan peli ei ole tällä kaudella kulkenut. 22-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut kymmenen ottelua AHL:ssä tehoin 1+1=2.