HPK tiedottaa tehneensä peräti kolmen ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Petteri Nikkilän kanssa. Tuore sopimus pitää Nikkilän Hämeenlinnassa kevääseen 2026 saakka.

30-vuotias Nikkilä pelasi alkukauden Saksan kakkostasolla Bayreuth Tigersin joukkueessa. Hän saalisti 23 otteluun tehopisteet 0+11.

– Viikonlopun aikana keskusteluissa Petterin kanssa löytyi hyvä molemminpuolinen tahtotila Petterin paluuseen Hämeenlinnaan. Nikkilä on pelaaja parhaassa iässään ja on HPK-laisen pelin ilmentymä ja edustaa vahvaa Kerholaisuutta. Petteri oli halukas sitoutumaan meillä pitkään projektiin. Tiedämme mitä saamme, Petteri on hyvä monella osa-alueella, niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaan ja luo sitä kautta monipuolisuutta pelaamiseemme, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Nikkilä on HPK:n kasvatti. Hän pelasi joukkueessa Liigaa kaudet 2013-2020 voittaen seurassa Suomen mestaruuden keväällä 2019. Kauden 2021-22 Nikkilä pelasi puolestaan KooKoossa. Hän on pelannut Liiga-urallaan kaikkiaan 398 runkosarjaottelua (31+134=165) sekä 41 pudotuspeliä (8+19=27).

Tervetuloa takaisin kotiin! 🧡

HPK-kasvatti Petteri Nikkilä palaa takaisin oranssiin! HPK ja Nikkilä ovat solmineet kolme ja puolivuotisen pelaajasopimuksen, joka kestää kevääseen 2026 asti! Lue lisää artikkelista! 👇

hpk.fi/petteri-nikkil…
hpk.fi

Petteri Nikkilä palaa takaisin kotiin - Hämeenlinnan Pallokerho

Petteri Nikkilä palaa takaisin oranssiin. HPK ja Nikkilä ovat solmineet kolme ja puolivuotisen pelaajasopimuksen, joka kestää kevääseen 2026 asti.