Ruotsalaispuolustaja Alexander Ytterell on saanut karuja uutisia aivan joulun alla. Miehen kausi on nimittäin kokonaan ohi.

Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa Djurgårdens IF:n joukkueessa pelaava Ytterell loukkaantui marraskuun puolivälin tienoilla. Hänellä todettiin tuolloin polvivamma. Aluksi arvioitiin, ettei Ytterell tarvitsisi leikkausta, mutta tilanne eteni lopulta siihen pisteeseen, että leikkausta tarvittiin. Leikkaus tehtiin onnistuneesti keskiviikkona ja nyt mies seuraa loppukauden sivusta.

31-vuotias Ytterell pelasi Djurgårdenin joukkueessa ensimmäistä kauttaan. Hän aloitti kautensa vahvasti iskemällä 17 pelaamaansa otteluun tehopisteet 3+7=10.

Ytterell on tuttu nimi myöskin Liiga-jäiltä. Hän pelasi kauden 2019-2020 Tapparassa ja aloitti seuraavan kauden KooKoossa, kunnes siirtyi kesken kauden kotimaahansa. Kaikkiaan Ytterell on pelannut Liiga-urallaan 80 ottelua tehopistein 8+10=18.

Djurgården Hockey

@DIFHockeyse
Alexander Ytterell har genomgått en operation och kommer att bli borta för resterande del av säsongen. Försvararen skadade sig mot MoDo i november, och under rehabiliteringen har det visat sig att en operation blivit nödvändig.

DIFHockey.se

#DIFHockey #AlltidOavsett