NY Rangersin Kaapo Kakko on ollut NHL:ssä viime aikoina oivassa tikissä, ja esimerkiksi viiden edellisen ottelun saldo on 0+5.

Etenkin Toronto Maple Leafsin supertähtiä vastaan pelaaja löi pöytään parastaan taannoin.

Hän sai kehut vaihdosta, joka piti sisällään lukuisan mestariteoksen. Kakko alusti Filip Chytilin maalin.

Ennen osumaa suomalainen riisti kiekon Mitch Marnerilta Rangersin hyökkäysalueella painaen sen vielä syvälle päätyyn.

Sen jälkeen Toronto kohelsi kiekon kanssa, ja Kakko pääsi katkaisemaan toisen tähden, eli Auston Matthewsin syötön. Vielä perään kakko otti kumilätkän pois Marnerilta ja passasi sen takatolpalle Chytilille – jonka lavasta tilanne päättyi maaliin.

– Viiden peliä edistävän kosketuksen vaihto oli uskomaton näyte kaksisuuntaisesta jääkiekosta. Mestarijoukkueet tarvitsevat tällaisia pelaajia kokoonpanoihinsa, eräs kirjoitti Twitterissä.

Dan Sauve

@dsauve09

David 🏒

@DaveyUpper
Just watch Kakko on this Chytil goal. KEEP your eyes only on Kakko. #NYR
5 productive puck touches in the Ozone to finish it off with a great pass. This is an unbelievable display of two-way hockey. Championship teams NEED players like this in their lineup! Detail-orientated play and great puck pursuit from Kakko #NYR

Kakko on kasannut tällä kaudella 49 pelissä tehot 9+14=23, ja pistemäärä sivuaa jo nyt yhden kauden ennätystä. Kaiken lisäksi plusmiinussaldo on kahdeksan astetta plussalla, kun paras noteeraus on +9 – viime kaudelta.