Liigassa pelataan lauantaina seitsemän ottelun kierros. Jännitettävää riittää, sillä enimillään joukkueilla on runkosarjaa enää neljä ottelua jäljellä. Panokset ovat aivan katossa, kun sarjasijoituksista käydään viimeisiä taisteluita.

Mielenkiintoisin tilanne on sarjataulukon alapäässä. KooKoo, HPK, Jukurit ja JYP kisaavat epätoivoisesti viimeisestä pudotuspelipaikasta. JYPillä on enää teoreettiset mahdollisuudet ja Jukureillakin pitäisi venyä pieneen ihmeeseen. Kun tänään KooKoo ja HPK kohtaavat, on pelissä todella paljon.

On itseasiassa mahdollista, että viimeinen pudotuspelipaikka jaetaan jo tänään. Jos KooKoo kaataa HPK:n varsinaisella peliajalla ja JYP voittaa omassa ottelussaan Jukurit, on KooKoon pudotuspelipaikka varmistunut.

Liigan lauantain ottelukierros:

  • HPK – KooKoo
  • Jukurit – JYP
  • Kärpät HIFK
  • Lukko – Ässät
  • Pelicans – Ilves
  • SaiPa – Sport
  • KalPa – TPS