Liigan runkosarja vetelee viimeisiään, ja Kärpät ovat jännittävässä paikassa. Joukkue voi vielä viime metreillä tippua kuuden parhaan joukosta ja joutua pudotuspelikarsintaan.

Viime viikolla Kärpät hävisi kriittisen pelin HIFK:ta vastaan 3-4. Kärpät oli ottelussa jo 0-4 tappiolla, mutta joukkue nousi maalin päähän viimeisen erän hurjalla nousulla.

Kärppien tähtihyökkääjä Ville Leskinen kommentoi Kalevalle, että lopun hieno nousu johtui joukkueen vapaammasta pelaamisesta.

– Kun vastustaja johtaa 2–3 maalilla, unohdetaan vähän juttuja ja annetaan mennä vaan. Meillä pitäisi olla enemmän tuota, Leskinen kommentoi.

– Kaikki alkaa näyttämään hitaalta, jos tuolla kentällä joutuu miettimään liikaa asioita.

Lauri Marjamäeltä kysyttiin Petopodi-podcastissa mielipidettä Leskisen kommentteihin mainitsematta pelaajaa kuitenkaan nimeltä.

– En ole tuollaisesta kuullut. Tuo nyt on täyttä paskapuhetta, Marjamäki pamautti.

– Mitä juteltiin puolitoista viikkoa sitten, joukkue on nyt tosi tyytyväinen. On aggressiivista, aktiivista peliä. Jos syksyllä sanottiin, että on vähän miettimistä, nyt ei enää ole.

Marjamäki kaivoi sanojensa tueksi tilastoja tehtyjen maalien määrästä.

– On aika outo kommentti, jos joku on tuolla tavalla sanonut. Jos joku tuntee vielä sillä tavalla, täytyy sanoa, että se joku on kyllä pihalla kuin lintulauta. Kaikki sanovat, että meininki on nyt enemmän kuin hyvä.