Pelicans on julkaissut merkittävän pelaajasopimuksen.

Lahtelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että 20-vuotias hyökkääjälupaus Aatu Jämsen on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Jämsen on Pelicansin oma kasvatti. Tällä kaudella laitahyökkääjä on esiintynyt Liigassa 42 ottelussa tehopistein 13+17=30. Viime kaudella 34 ottelussa syntyi kuusi (1+5) tehopistettä, joten kehitystä on tapahtunut hurjasti.

– Oli todella helppo päätös jatkaa Lahdessa. Olen asunut täällä pienestä pitäen ja kehittynyt pelaajana vuosi vuodelta. Tavoitteeni on jatkaa pitkäjänteistä työntekoa myös tästä eteenpäin, ja tulla sitä kautta entistä paremmaksi urheilijaksi, Jämsen kommentoi Pelicansin sivuilla.

Myös päävalmentaja Tommi Niemelä on luonnollisesti sopimuksesta innoissaan.

– ”Ape” on ottanut tällä kaudella huikeita askeleita eteenpäin oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Harjoittelu on ollut kesästä lähtien parempaa, ja se myös näkyy hänen pelaamisessaan. Ape on uskaltanut heittäytyä toden teolla huippu-urheilun vaativalle tielle. Hienoa nähdä, että Ape uskoo seuraavan askeleen kohti unelmaa tapahtuvan Lahdessa, kommentoi Niemelä.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
🚨Pelicans ja läpimurtokauttaan pelaava hyökkääjä Aatu Jämsen, 20, ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen!

💙"Apen" uusi jatkodiili ulottuu kauden 2024-25 loppuun!

✍️TIEDOTE: bit.ly/3ym0KWZ

#PelicansFi #Liiga #KidJamsen