Yhdysvaltalaishyökkääjä Tyler Kelleher jättää Liigan taakseen yhden pelatun kauden jälkeen ja suuntaa ensi kaudeksi Ruotsiin. Maan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli Allsvenskaniin ensi kaudeksi pudonnut Brynäs IF on solminut yksivuotisen sopimuksen Kelleherin kanssa.

28-vuotias Kelleher pelasi menneellä kaudella molemmissa Liigan finalistijoukkueissa. Hän aloitti kauden Tapparassa, jossa hän pelasi kuitenkin vain 12 ottelua pistein 1+2. Mies siirtyi kesken kauden Pelicansiin, jossa tilille tuli 38 runkosarjaottelua tehopistein 9+17=26 sekä 18 pudotuspeliä tehoin 6+1=7. Kelleher voitti Pelicansissa hopeaa.

Ennen Liigaan siirtymistään Kelleher pelasi juurikin Ruotsissa kolmen kauden ajan. Tuona aikana hän tahkosi pääasiassa SHL:ää, mutta kokemusta Allsvenskanistakin löytyy entuudestaan.

Brynäs IF

@Brynas
Välkommen till Brynäs IF – Tyler Kelleher! ✍️✅

Brynäs IF är glada att kunna presentera ett nytt namn till det HockeyAllsvenska lagbygget. Den 28-årige amerikanen Tyler Kelleher senast i finska Pelicans är klar för klubben.

📰 Läs mer på brynas.se