Mestis-seura RoKi on vahvistanut ensi kauden hyökkäysosastoaan. Seura on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Dias Guseinovin, 21, kanssa.

Kazakstanilainen Guseinov pelasi viime kaudella KHL:ää Barys Astanassa. 15 ottelussa hän jäi kiikaritehoille. Hän pelasi myös kymmenen ottelua Kazakstanin pääsarjassa ja keräsi kolme syöttöpistettä.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan pelaajaliikenne KHL:n ja muiden eurooppalaisten kiekkosarjojen välillä on ollut vähäistä. Monet sarjat eivät ole enää kelpuuttaneet KHL:ssä pelanneita pelaajia omiin peleihinsä.

Tiedotteessaan RoKi kertoo Guseinovin tulevan Kazakstanin pääsarjasta, ja että hän on pelannut myös VHL:ssä ja MHL:ssä. Todellisuudessa Guseinoville kertyi viime kaudella eniten otteluita nimenomaan KHL:ssä.

– Guseinov on todella mielenkiintoinen nimi. Hän on näyttänyt jo pystyvänsä pelaamaan todella kovassa sarjassa. Odotetaan laadukasta kahden suunnan pelaamista. Myös pistepotentiaalia on rutkasti, RoKin päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.