Menneiden MM-kisojen päättymisen myötä päätökseen tuli myöskin yksi upea ja menestyksekäs maajoukkueura, kun kulttihahmon asemaan noussut Marko ”Mörkö” Anttila pelasi viimeisen pelinsä Leijonissa.

Maajoukkueurallaan Anttila ehti pelaamaan kaikkiaan kuudet MM-kisat sekä kahdet olympialaiset. Niissä hän voitti kaksi maailmanmestaruutta, MM-hopeaa sekä olympiakultaa. Lisäksi hän iski lukuisia isoja maaleja tiukoissa paikoissa.

Anttilan maajoukkueuran viimeiseksi otteluksi jäi MM-kisojen puolivälieräottelu, jonka Suomi hävisi Kanadalle 1-4 viime viikolla. Nyt kun pettymys on sulateltu, Anttila jakoi Instagram-tililleen tunteikkaan päivityksen, johon hän oli koonnut kuvia ja videoita maajoukkueuransa varrelta.

– Kiitollinen. Matkasta jonka sain leijonien kanssa kulkea. Siihen mahtui pettymyksiä, onnistumisia, iloa, naurua… oikeastaan kaikkia tunteita mitä minä osaan tuntea. Tärkeimpänä siihen mahtui järkyttävä määrä upeita ihmisiä ja ystäviä. Kiitos Leijonat mahdollisuudesta edustaa Suomea. Kiitos oma perhe mukana elämisestä. Kiitos fanit, nyt oon yksi teistä. T. Mörkö, Anttila kirjoitti päivityksen yhteyteen.

Näet Anttilan päivityksen alta tai täältä.