TPS on tehnyt yksivuotiset sopimukset hyökkääjä Aidas Dudaksen ja puolustaja Paul DeNaplesin kanssa. DeNaplesin sopimus sisältää kahden kuukauden koeajan.

23-vuotias Dudas siirtyy TPS:ään Los Angeles Kingsin organisaatiosta, jossa hän on pelannut kolmen kauden ajan AHL-seura Ontario Knightsissa. Dudas voitti vuonna 2020 alle 20-vuotiaiden MM-kultaa Kanadan paidassa.

– Aidan on sähäkkä ja hyvän laukauksen omaava laituri. Viimeiset kolme vuotta AHL:ssä ja kausi kaudelta hän on parantanut tehojaan. Kyseessä vasta 23-vuotias pelaaja joka tulee tepsiin hakemaan seuraavaa tasoa, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kuvaili tiedotteessa.

DeNaples puolestaan on pelannut viisi kautta yliopistosarja NCAA:ssa Penn Staten joukkueessa. 24-vuotias jenkkipuolustaja toimi kaksi viime kautta joukkueensa kapteenina ja ennen sitä varakapteenina yhdessä Aarne Talvitien kanssa.

– Paul on monipuolinen rightin pakki, joka pelasi NCAA-sarjan läpi ja tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Hän tuo leveyttä ja kilpailua meidän pakistoomme, Kallio kertoo.