HIFK joutuu tulemaan syksyn ja alkutalven toimeen ilman tähtihyökkääjäänsä Leo Komarovia.

Kokenut hyökkääjä kävi maanantaina leikkauksessa, josta toipuminen pelikuntoon vie arviolta noin neljä kuukautta. Komarov julkaisi operaation jälkeen kuvan sairaalasta, mutta lähetti samalla myös terveisiä HIFK:n kannattajille.

– Moi kaikille. Leikkaus meni hyvin ja onneksi mulla on yksi maailman parhaimmista lääkäreistä Lasse Lempainen tässä hommassa mukana.

– Pitkään olen saanut pelata vammoitta ja nyt oli näköään mun vuoro. Näille ei oikein voi mitään muuta kun toivoa parasta, sillä vammat ikävä kyllä kuuluvat urheiluun. Mutta kokemuksen perusteella ja mun kuntoutustiimin avulla täältä tullaan vielä vahvempana takaisin.

– Tiedän, että faneja harmittaa paljon ja voin sanoa oman pettymyksen olevan myös todella suuri. Toivon kuitenkin että fanit/media keskittyvät joukkueeseen, eikä minuun. En gång IFK alltid IFK, Komarov kirjoittaa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Leksan terveiset ✉️

#HIFK #Liiga