Perjantain ottelukierroksella Pelicans koki nöyryyttävän 3-4 rankkaritappion SaiPalle. Vielä kolmanteen erään lähtiessä pussinokat johtivat ottelua 2-0, mutta viimeisen erän surkea puolustuspelaaminen kävi joukkueelle kalliiksi.

Lauantaina Pelicans on taas kovan haasteen edessä. Lahtelaiset kohtaavat JYPin vieraskentällä viimeisessä matsissaan ennen maajoukkuetaukoa.

JYP-otteluun Pelicans on tehnyt ison muutoksen. Ryan Lasch on tippunut kokoonpanosta pois. Hänen paikkansa kakkosketjun oikealla laidalla on ottanut Aleks Haatanen.

Loukkaantumisesta tuskin on kyse. Lasch pelasi edellisessä ottelussa SaiPaa vastaan vielä jatkoajalla ja pääsi yrittämään rankkariakin, mutta epäonnistui.

Lasch on Pelicansin paras pistemies. 18 ottelussa hän on kerännyt tilillen 16 syöttöpistettä, mutta silti hänen pelaamisensa on kerännyt paljon kritiikkiä.

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Pelicans on sarjataulukossa sijalla 13. Pelaamistaan 19 ottelusta joukkue on keränyt vain 21 sarjapistettä. Ainoastaan HPK:lla ja SaiPalla on kulkenut huonommin.