Viaplayssa on julkaistu joulukuun ensimmäisenä päivänä uusi henkilökuva, joka kantaa nimeä ”Jukka Jalonen – vielä kerran”.

Leijonia vielä kuluvan kauden ajan luotsaava Jukka Jalonen kertoo henkilökuvassa muun muassa NHL-haaveistaan, jotka eivät ole ainakaan toistaiseksi toteutuneet.

– Ammatillisesti NHL on totta kai ollut jonkinlaisena haaveena, mutta se on asia, mihin ei enää hirveästi voi vaikuttaa. Olen ammatilliset näyttöni antanut. Mutta kuten kaikki tietävät, NHL:ssä on vähän erilaiset valintakriteerit. Euroopasta sinne on erittäin vaikeaa päästä, ja suhteet vaikuttavat todella paljon. Suhteilla en ole saanut vielä yhtäkään työpaikkaa enkä varmaan saa sieltäkään, kun ei ole riittävästi suhteita.

– Ei minun täytyisi ammatillisesti enää päivääkään valmentaa – olen ihan tarpeeksi saavuttanut. Ei ole kyse siitä, että tarvitsisi enää mitään mestaruuksia voittaa. Totta kai palkinnot tuntuvat hyvältä, mutta sitä ei voi alkaa liikaa miettimään tai alkaa leijumaan. Uskon, että siinä olen ihan hyvin onnistunut. Ei ole ainakaan omasta mielestäni kusi päähän noussut, Jalonen kommentoi ohjelmassa.

Jalosen valmennustyylistä ja miehestä itsestään sekä työkaverina että seuramiehenä kuullaan myös Jere Lehtisen ja Mika Kortelaisen suusta. 

– Jukan johtamistyyli on vankka ja vahva, mutta tilaa antava kaikille johtoryhmässä oleville sekä joukkueelle, Lehtinen kuvailee Jalosta.

Samalla linjalla jatkaa myös Kortelainen.

– Jukka on liima ja sitouttaja, joka antaa ihmiselle oman tilan ja vastuun. On niin makeeta olla mukana, kun ihmisiin luotetaan!

Lähde: Viaplay Groupin tiedote