Liigan siirtoikkuna on umpeutumassa kokonaan. 15. helmikuuta saakka Liiga-seurat voivat vielä hankkia pelaajia ulkomailta tai myydä pelaajiaan ulkomaille, mutta Liigan sisäisten siirtojen ikkuna sulkeutui jo 31. tammikuuta.

Yksi mahdollisista myyjistä on Vaasan Sport. Tällä hetkellä näyttää epätodennäköiseltä, että vaasalaiset yltäisivät pudotuspeleihin. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä matkaan ja siitä kilpailevat KooKoo, Ässät ja JYP Sportin lisäksi.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi ruotsalaislähteisiinsä viitaten, että Sport olisi tarjonnut ruotsalaispelaajiaan Ruotsiin. Kotkapaidoissa onkin nähty tällä kaudella iso kattaus tähtiä länsinaapurista: esimerkiksi Simon Hjalmarsson (14+27=41), Axel Holmström (16+15=31) ja Jens Lööke (15+13=28).

Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltuselta kysyttiin, onko seura tehnyt päätöksiä pelaajamyynneistä.

– Ei, emme ole keskustelleet asiasta. Se ei ole juuri nyt ajankohtaista meille, eikä Sportin hallitus ole tehnyt linjausta pelaajamyyntien aloittamisesta. Meiltä päin ei varmasti ole oltu tarjoamassa ketään eikä tällä hetkellä myöskään tarjota ketään, Hiltunen kommentoi.

Sport-pomon sanoista voi tulkita, ettei viime kauden kaltaista tyhjennysmyyntiä ole tulossa.

– Voi, todennäköisesti näin. Lopullinen päätös tehdään vasta torstaina, mutta meillä on ollut alkukaudesta asti linja, että mitään keskusteluja tästä asiasta ei käydä kesken runkosarjan. Pyrimme ehdottomasti hoitamaan oman tehtävämme.