Pelicans otti kolmannen voiton HIFK:sta Liigan puolivälierissä numeroin 3-2. Voitto tuli ensimmäisessä jatkoerässä, ja lahtelaiset johtavat ottelusarjaa nyt voitoin 3-0.

Toisen erän lopussa nähtiin mielenkiintoinen tapahtumakulku, ja HIFK oli pahassa sillassa. Pelicans meni Nathan Schnarrin maalilla johtoon, kun helsinkiläisten päävalmentaja Ville Peltonen päätti haastaa osuman. Tuomarit totesivat nopean videotarkistuksen jälkeen, ettei maalivahdin häirintää ollut, joten HIFK sai vielä kahden minuutin jäähyn.

HIFK onnistui tappamaan jäähyn ja sai runsaasti ylivoima-aikaa kolmannen erän alussa. Lopulta Juha Jääskä runnoi kiekon lähietäisyydeltä sisään.

Ottelu oli varsin tasainen, mutta jatkoerässä Pelicans oli selvästi aloitteellisempi ja vei peliä. Lopulta Lars Brygman nosti kiekon rystyltä sisään hienojen veivien päätteeksi.

Sarja on katkolla seuraavaksi tiistaina Helsingissä.