TPS:n puolustuksen tärkeää palasta viedään huhuissa rapakon taakse.

Mayors Manor -sivuston Los Angeles Kingsin sisäpiiritoimittaja John Hoven raportoi, että puolustaja Otto Salin olisi todennäköisesti liittymässä TPS:n kauden päätyttyä Los Angeles Kingsin organisaatioon. Todennäköisesti Salinille povataan roolia Kingsin farmijoukkueessa Ontario Reignissä.

Hoven uskoo, että Salinin NHL:n tulokassopimuksen syntyminen on vain ajan kysymys. Nuorten Leijonien luottopuolustaja on Kingsin 5. kierroksen (148.) varaus kesältä 2022.

– Salin oli jo viime kesänä Kingsin lupausten harjoitusleirillä. Hänen uskotaan palaavan Pohjois-Amerikkaan lähiaikoina. Kings omistaa Salinin oikeudet vielä kahden vuoden ajan ja hän on seuran TOP-10-lupaus tällä hetkellä. Odotamme hänen tekevän NHL:n tulokassopimuksen jossain kohtaa, Hoven kirjoittaa Mayors Manor -sivustolla.

Salin siirtyi kesken kauden HIFK:sta TPS:n riveihin. 20-vuotias puolustaja on pelannut turkulaisten mukana kaikissa seitsemässä pudotuspeliottelussa. Runkosarjassa Salin teki TPS:n paidassa 15 ottelussa tehopisteet 3+3=6.

TPS:n ja Tapparan välinen puolivälieräsarja on tilanteessa 2-2. Joukkueet kohtaavat torstaina Tampereella.

LUE MYÖS: