Ilveksen päävalmentajan Antti Pennasen epäurheilijamainen ja töykeä käytös KalPaa vastaan tulleen puolivälierätappion jälkeen on puhuttanut kiekkopiireissä.

Pennanen painui heti ottelun päätyttyä pukukopin uumeniin ja jätti kättelemättä KalPan valmennusjohtoa. Leijonien tuleva valmentaja ei myöskään vaivautunut kiittämään Nokia Arenalle tulleita Ilveksen faneja.

Ilves-luotsi pyysi myöhemmin perjantaina anteeksi ja sanoi tapauksen olleen vahinko.

– Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota… Jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla [vastustajan pukukopilla] kättelemässä. Tuttuja miehiä. Ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi, Pennanen sanoo Ilta-Sanomille.

– No kannan oman vastuuni totta kai. Päävalmentaja varmaan sen isoimman vastuun kantaa. Ja tota… Toki iso, Pennanen vastasi IS:lle, kun häneltä kysyttiin Ilveksen pudotuspelifarssista.

Pennaselta kysyttiin myös suoraan, että hävettääkö häntä.

– No… Hmm… Pettynyt olen. Pettynyt, Ilves-luotsi vastasi.

Pennasen puolitoistavuotinen taival Ilveksen päävalmentajana päättyy tähän kevääseen. Viime syksynä Leijonien päävalmentajaksi valittu hyvinkääläinen aloittaa uudessa tehtävässään kesällä.