Sveitsin NL:n pudotuspelit ovat edenneet välierävaiheeseen. Ne käynnistyvät tänään maanantaina molempien otteluparien osalta.

Välierissä kohtaavat runkosarjan voittaja ZSC Lions sekä neljänneksi sijoittunut EV Zug. Toisessa parissa mittelevät toiseksi sijoittunut HC Fribourg-Gottéron ja kolmanneksi sijoittunut Lausanne HC.

Mukana taistelussa Sveitsin mestaruudesta on vielä viisi suomalaispelaajaa, jotka löytyvät kahdesta eri seurasta. ZSC Lionsin riveissä pelaavat puolustaja Mikko Lehtonen (artikkelikuvassa) sekä hyökkääjä Juho Lammikko. Lausannea edustaa puolestaan hyökkääjäkolmikko Antti Suomela, Miikka Salomäki ja Henrik Haapala. Kahdessa muussa joukkueessa ei ole suomalaispelaajia.

Viisikosta Lammikko ja Haapala eivät ole pelanneet toistaiseksi tämän kevään pudotuspeleissä. Suomela on kirjannut seitsemään otteluun pisteet 4+3, kun taas Salomäellä on samaan ottelumäärään kasassa 1+1. Lehtonen on pelannut neljä ottelua ilman pisteitä.

LUE MYÖS