Jukurien pitkäaikainen hyökkääjä Otto Mäkinen siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Jyväskylän JYPin paitaan.

25-vuotias Mäkinen teki tällä kaudella mikkeliläisten riveissä 41 runkosarjaottelussa tehopisteet 6+14=20. Pudotuspeleissä puolustussuuntaan luotettava keskushyökkääjä jäi kuudessa ottelussa ilman pisteitä.

– Otto on hyvässä iässä oleva keskushyökkääjä, joka on Jukureissa osoittanut pystyvänsä pelaamaan erinomaista sentteripeliä molempiin suuntiin. Uskomme, että JYPissä hän pystyy ottamaan askeleen eteenpäin ja pelaamaan erikoistilanteita sekä viisi vastaan viisi-peliä kovalla tasolla. Haemme häneltä luotettavuutta puolustuspäähän, tehoja hyökkäyspäähän sekä esimerkillisyyttä pukukoppiin, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo tiedotteessa.

Mäkinen on pelannut Liigassa Jukurien ja kasvattiseuransa Tapparan riveissä yhteensä 213 ottelua. Tämän lisäksi hänen vyöllään on 130 ottelun verran kokemusta Mestiksestä TUTOn, KOOVEEn sekä LeKin riveistä.

LUE MYÖS: