Mikkelin Jukurit tiedottaa vahvistaneensa hyökkäystään Severi Immosella ja Alex Berardinellillä.

23-vuotias Immonen siirtyy Jukureihin kasvattiseurastaan KalPasta. Nuoren hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Immonen on pelannut KalPan riveissä neljän kauden aikana kaikkiaan 130 ottelua (9+12). Päättyneellä kaudella hän teki 30 ottelussa pisteet 1+5.

– Severi on KalPan juniorimyllyn ja Leijonien juniorimaajoukkuepolun läpikäynyt lupaava hyökkääjä, joka on nuoresta iästään huolimatta jo kohtuullisen kokenut peluri Liigassa. Hän on työteliäs ja luisteluvoimainen pelaaja ja tulee täydentämään meidän joukkuetta mainiosti, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi uutta hankintaa.

28-vuotias Berardinelli saapuu Mikkeliin Mestis-mestari IPK:sta, jossa yhdysvaltalainen pelasi Jukurien uuden päävalmentajan Marko Tuomaisen alaisuudessa.

Berardinelli oli päättyneellä kaudella Mestiksen parhaita pelaajia ja hän voitti runkosarjan maalipörssin 28 osumallaan. Ennen Suomeen siirtymistä Berardinelli on pelannut Ranskan pääsarjassa sekä Pohjois-Amerikassa NCAA- ja ECHL-sarjoissa.

– Alex on Suomessa vielä tuntematon nimi, mutta hän omaa vahvan yliopistotaustan ja kerännyt sieltä runsaasti kokemusta. Pelaajana hän on luisteluvoimainen ja periksiantamaton, joka ei kaihda kamppailuja. Viime kaudella hän osoitti Iisalmessa, että hän pystyy tekemään myös tulosta, ja sitä samaa odotamme häneltä myös Jukureissa, Hakkarainen sanoo.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Welcome to Mikkeli Alex!

📝 Tuore Mestis-mestari Alex Berardinelli Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tervetuloa Mikkeliin Severi!

📝 Severi Immonen Jukureihin 2-vuotisella sopimuksella: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

LUE MYÖS: