Leijonat kohtaa sunnuntaina MM-kisoissa Iso-Britannian. Ottelu alkaa kello 13.20.

Leijonat lähtee otteluun luonnollisesti selvänä ennakkosuosikkina, ja nyt Suomella on mahdollisuus pestä kasvonsa ja iskeä turnauksen ensimmäiset maalinsa.

Vastustaja Iso-Britannia laittaa kuitenkin varmasti kaiken likoon. Tässä artikkelissa esittelemme vastustajan vaarallisimmat pelaajat.

Liam Kirk, hyökkääjä

Liam Kirk on aina parhaimmillaan MM-kisoissa. Avausottelussa Kanadaa vastaan hän tykitti jo tehot 1+1=2. Edellisissä MM-kisoissa Kirk puolestaan iski seitsemään matsiin tehot 7+2=9. Vikkeläjalkainen hyökkääjä tulee olemaan kova haaste Leijonien puolustukselle.

Ben Bowns, maalivahti

Ben Bowns pelaa todennäköisesti brittien maalissa ottelussa Suomea vastaan. 33-vuotias veskari on ennenkin todistanut pystyvänsä hurjiin suorituksiin maajoukkuepaidassa. Hänen parhaat kisansa olivat vuonna 2021, jolloin hän pelasi brittien maalilla kuusi ottelua torjuntaprosentilla 91. Lukema on hurja heittopussin maalivahdille!

Ben O’Connor, hyökkääjä

Ben O’Connor on vastannut tähän mennessä yhdestä MM-kisojen komeimmasta osumasta. Hän nousi hienosti Kanadan maalille ja nosti kiekon rystyltä aivan yläputken tuntumaan. Kun Iso-Britannian joukkueesta etsitään potentiaalisia ratkaisijoita Suomea vastaan, on taitavan O’Connorin nimi kärkipäässä.