HIFK tiedotti torstaina merkittävistä muutoksista seuran johtoportaaseen.

HIFK:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Alexander Sneen, urheilujohtajaksi Janne Pesonen ja nuorten kehitysjohtajaksi Kari Kalto.

– Koska kyse on pidemmän aikajakson epätyydyttävästä trendistä, koimme, että seurassa oli tarvetta normaalia isommalle muutokselle. Tämän mittaluokan muutosta ei voi tehdä kovin usein. Siksi emme halunneet hätiköidä, vaan teimme perinpohjaisen analyysin ja kuulimme laaja-alaisesti monia eri sidosryhmiä. Pohdimme missä olemme ja miksi ja vasta sen jälkeen hahmotimme, mihin haluamme päästä, HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola perustelee muutosprojektia.

Tämän lisäksi HIFK on perustanut asiantuntijaryhmän, jonka tarkoituksena on kehittää urheilustrategiansa kilpailukykyä. Ryhmässä ovat mukana entinen NHL-GM Jarmo Kekäläinen, Leijonien kapteeni ja NHL-hyökkääjä Mikael Granlund sekä koripallovalmentaja Henrik Dettmann. Ryhmän puheenjohtajana toimii Mika Kortelainen.

– Tämä joukko muodostaa vahvan perustan, jonka päälle alamme rakentaa tulevaisuuttamme. Kaikissa tehdyissä nimityksissä painotimme kahta asiaa: tuoreutta ja pitkän tähtäyksen visiota. Haimme tasapainoa kokemuksen ja ennakkoluulottomuuden välillä. Menestymisen pakon sijaan haluamme luoda jotain kestävää, Eskola kommentoi tiedotteessa.

LUE MYÖS: