Porin Ässät tiedottaa vahvistaneensa alakertaansa Aleksi Anttalaisella. SaiPassa viime kaudella pelannut puolustaja solmi 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää koeajan syyskuun loppuun asti.

25-vuotias Anttilainen pelasi päättyneellä kaudella SaiPan riveissä 20 ottelua pistein 0+1. TPS:ää edelliset neljä kautta edustanut puolustaja pelasi myös Mestiksessä TuTossa seitsemän ottelua tehden tehot 3+2.

– Aleksi Anttalainen on räväkkä puolustaja, joka hakee urallaan uutta nousua hankalan viime kauden jälkeen. Halusimme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja vakiinnuttaa paikka Ässien miehistössä. Aleksi on hyvässä iässä oleva luisteluvoimainen puolustaja, hänessä on potentiaalia ja uskomme hänen pelityylinsä sopivan hyvin Poriin, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kertoo tiedotteessa.

LUE MYÖS: