Kärppiä viime kaudella valmentanut Lauri Marjamäki, 47, on Sveitsin pääsarjaseura EHC Klotenin uusi päävalmentajan. Kloten tiedotti Marjamäen yksivuotisesta sopimuksesta torstaina.

– Lauri on todellinen ammattilainen, jolla on kokemusta korkeimmalta tasolta. Hän vakuutti meidät selkeillä arvoillaan ja peliperiaatteillaan. Hän aloitti uransa juniorivalmentajana, joten hän osaa kehittää nuoria pelaajia, mikä tulee olemaan iso osa hänen työtään täällä Klotenissa. Hän edustaa vakautta ja rakennetta, mutta pelaamatta puolustavaa jääkiekkoa, Klotenin urheilujohtaja Ricardo Schödler kommentoi tiedotteessa.

Kärppien peräsimessä vuoden 2022 alusta lähtien työskennellyt Marjamäki irtisanottiin viime joulukuussa. Hän on toiminut aiemmin päävalmentajana Jokereissa, Leijonissa sekä Espoon Bluesissa. Kloten on Marjamäen ensimmäinen ulkomainen joukkue.

LUE MYÖS: