AHL:n finaalipari on selvillä. Calder Cupin voitosta taistelevat tämän vuoden finaalisarjassa Hershey Bears sekä Coachella Valley Firebirds. Finaalit alkavat lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kyseinen kaksikko pelasi AHL:n finaaleissa myös viime vuonna, jolloin Hershey Bears voitti mestaruuden otteluvoitoin 4-3. Hershey Bears on Washington Capitalsin farmijoukkue ja Coachella Valley Firebirds on Seattle Krakenin farmiseura.

AHL:n finaalijoukkueissa on mukana tänä vuonna neljä suomalaispelaajaa. Hersheyn riveistä heitä ei löydy ainuttakaan, mutta Coachellan joukkueessa pelaavat puolustajat Ville Ottavainen ja Peetro Seppälä sekä hyökkääjät Ville Petman ja Jani Nyman.

Petman ja Seppälä eivät ole pelanneet toistaiseksi yhtään ottelua pudotuspeleissä. Nyman on ollut kokoonpanossa yhdeksässä ottelussa pistein 1+0 ja Ottavainen on pelannut 12 ottelua tehoin 0+1.

LUE MYÖS

ottopalojarvi |