Aleksander Barkov on kovaa vauhtia johdattamassa Florida Panthersia seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cup -mestaruuteen. Hän iski viime yönä joukkueensa voittomaalin, kun Florida nousi finaalisarjassa 3-0 johtoon.

Ottelun jälkeen Barkovin merkitys oli teemana myös NHL Networkin lähetyksessä. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Barkovin ketjukaverilta Evan Rodriguesilta kysyttiin, mikä on kapteenin merkitys joukkueelleen.

– Ei ole sanoja, joilla häntä voisi kuvailla. Hän on joukkueellemme kaikki kaikessa. Hän on johtopelaaja hyökkäyksessä, ja hän on johtopelaaja puolustuspelissä. Hän esitti valtavan blokin lopussa. Hän on uskomaton, pelkästään hyvä ja jalat maassa oleva ihminen. Rakastan häntä, Rodrigues hehkutti.

Rodrigues on pelannut itsekin vahvat pudotuspelit. 20 ottelussa työmyyrä on kerännyt tehot 6+6=12.

LUE MYÖS