SaiPa on julkistanut kolme uutta sopimusta. Joukkueen hyökkäykseen liittyvät veljekset Ville Petman, 24, ja Mikko Petman, 23. Isoveljen sopimus on yksivuotinen, pikkuveljen sopimus on elokuun loppuun kestävä tryout, jonka jälkeen SaiPalla on optio vuokrata pelaaja loppukaudeksi JYPistä itselleen.

Ville Petman on pelannut kaksi viime kautta AHL:ssä Coachella Valley Firebirdsin riveissä. Päättyneellä kaudella hän keräsi 55 ottelussa tehot 2+10=12. Parhaalla Liiga-kaudellaan hän nakutti SaiPan riveissä 15 maalia ja 39 tehopistettä.

– Ville on erinomainen profiilipelaaja, jolle takuulla edeltävät kaksi kautta ovat tuoneet valtavasti lisää. Hän tulee omalla esimerkillään auttamaan joukkuetta isossa roolissa. Upeaa saada oman kylän poika takaisin SaiPa-paitaan, kommentoi SaiPan urheilujohtaja Harri Aho.

Mikko Petman on puolestaan pelannut kaksi viime kautta JYPissä. Päättyneellä kaudella hän keräsi 53 ottelussa tehot 5+3=8.

Petmanien lisäksi SaiPa kertoi myös värvänneensä pakistoonsa Mikko Kousan, 36. Päättyneellä kaudella Kousa pelasi Slovakian pääsarjassa ja iski 11 ottelussa tehot 1+3=4. Pudotuspeleissä hän puolestaan nakutti 21 matsiin tehot 1+11=12.

– Mikko on taitava, kiekollinen puolustaja, viime kevään Slovakian mestari ja erittäin hyvä ylivoimapelaaja. Hän osoitti kiinnostusta SaiPaa ja Liigaan paluuta kohtaan – todella hienoa nähdä, että Mikko halusi tulla meille SaiPaan. Pitkä ura takana ja hän tuo varmasti paljon kokemusta joukkueeseen, Aho kommentoi.

Aiemmalla Liiga-urallaan Kousa on edustanut Liigassa myös Pelicansia, HIFK:ta, Jokereita ja Lukkoa. Suomen mestaruuden Kousa voitti HIFK:n paidassa keväällä 2011.