New York Rangers ja Dallas Stars tarjoilivat yleisölle viihdettä koko rahan edestä, kun Dallas juhli lopulta vierasvoittoa lukemin 7-6.

Ottelussa eivät ainakaan maalivahdit loistaneet, sillä sekä Henrik Lundqvist kuin myös Antti Niemi tulitettiin vaihtoon.

Ensin ruotsalaistähti Lundqvist sai väistyä, sillä Dallas Stars karkasi kahdessa erässä peräti 7-3-johtoasemaan. Tämä riitti Rangersin valmennusjohdolle ja joukkue lähti päätöserään Magnus Hellbergin voimin.

Maalivahdin vaihto piristikin joukkuetta, ja Rangers oli jo 47 minuutin pelin jälkeen enää maalin päässä tasatilanteesta. Tässä vaiheessa myös Dallasin valmennukselle riitti ja Antti Niemi sai väistyä Kari Lehtosen tieltä.

Lehtonen pystyi lopulta pitämään maalinsa puhtaana päätössummeriin saakka ja näin ollen Dallas nappasi 7-6-voiton erittäin värikkäiden vaihteiden jälkeen.

Ottelussa Dallasin suomalaishyökkääjä Lauri Korpikoski onnistui kirjauttamaan tililleen tehot 0+2.