Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen tekivät maalin mieheen, kun Florida Panthers yllätti vieraissa Los Angeles Kingsin. Neljäs peräkkäinen voitto irtosi Panthersille 3-2-lukemin.

Barkov sai kunnian viimeistellä kolmannen erän alussa ottelun voittomaalin. Suomalaishyökkääjä irtaantui Jaromir Jagrin syötöstä vapautuneena läpiajoon ja ratkaisi pelin tällä mainiolla harhautuksella rystyn puolelle.

– Peli oli 2-2 ja se oli meille hyvä tilanne. Meidän täytyi vain olla parempia kuin toisessa erässä. Kolmannessa erässä olimme hyviä ja pelasimme lähes koko ajan heidän alueellaan, Barkov kommentoi Fox Sportsille Panthersin voittoa.

Maali oli Barkovin viides viimeiseen kuuteen otteluun. Sentteri on ollut loukkaantumisestaan toivuttuaan uskomattomassa iskussa.

Voittoputki on nostanut myös Panthersin pudotuspelipaikoille. Joukkue on itäisessä konferenssissa seitsemäntenä.