Slovakiasta ei ollut tänäänkään vastusta nuorelle leijonajoukkueelle. Harjoituspelin makuisessa ottelussa Suomi oli lopulta parempi lukemin 6–1. Vakuuttavia näyttöjä valmennusjohdolle antoi ottelun parhaaksi valittu Jesse Virtanen, joka takoi kahdessa ottelussa upeat tehot 2+1.

Leijonat menivät eilisen ottelun tavoin ottelun alussa johtoon, maalintekijänä kunnostautui ensimmäisestä maajoukkuemaalista nauttimaan päässyt Max Wärn.

Slovakia petrasi avauserän peliään eiliseen verrattuna rutkasti, ja oli ajoittain erässä jopa niskan päällä. Kolmatta maaotteluaan torjunut Eero Kilpeläinen esiintyi kuitenkin maalin suullaan vakuuttavasti.

Toisessa erässä Leijonat esiintyi tehokkaana, sillä Kari Jalosen suojatit karkasivat ratkaisevan tuntuiselle kolmen maalin karkumatkalle Antti Erkinjuntin, ja myös eilen maalinteossa onnistuneen Virtasen maaleilla.

Historia alkoi toistaa itseään kolmannessa erässä, kun slovakit tulivat jälleen otteluun mukaan kavennuksen muodossa erän puolivälissä. Tällä kertaa Leijonat eivät kuitenkaan antaneet ottelun mennä jännäksi, vaan Jokereita menneellä kaudella edustanut Jere Sallinen kuittasi Slovakian kavennuksen nopeasti.

Ottelun lopulla Erkinjuntti ja Antti Tyrväinen kaunistelivat vielä lukemia. Erkinjuntin maaliin upean esityön teki slovakkipakkeja kauniisti hassuttanut Jarkko Malinen.

Suomen harjotuspelit jatkuvat ensi viikolla Norjassa, jossa Leijonat kohtaavat Norjan tuplamaaotteluissa perjantaina ja sunnuntaina.