Leijonat kohtaa tulevalla viikolla Norjan kahdesti harjoitusmaaottelun merkeissä. Tiistaina Vierumäelle kokoontuva leiriryhmä matkustaa torstaina Norjan Sarpsborgiin. Päävalmentaja Kari Jalonen valmennustiimeineen on tehnyt muutamia muutoksia ryhmään, joka kaatoi Slovakian kahdesti tällä viikolla.

Edellisen leiriryhmän puolustajista pois ovat jääneet KalPan Joonas Lyytinen ja Jokereiden Atte Ohtamaa. Hyökkääjistä kotiin jäävät HPK:n Otto Paajanen, Örebron Joel Mustonen ja Pelicansin Juhani Tyrväinen. Puolustusta vahvistamaan saapuvat KHL-seura Dinamo Moskovasta Juuso Hietanen sekä Jokereiden Topi Jaakola.

Hyökkäykseen Jalonen nimesi niin ikään kaksi uutta nimeä. Juuri Malmön kanssa sopimuksen ensi kaudesta tehnyt Ilari Filppula ja Pietarin SKA:n keskushyökkääjä Jarno Koskiranta liittyvät leiriryhmään. Maalivahtiosastolle uutena nimenä tulee Koskirannan seurakaveri Mikko Koskinen.

Leijonien leiriryhmä kokonaisuudessaan:

Maalivahdit:
30 Juha Metsola (Amur Habarovsk)
31 Mikko Koskinen (SKA Pietari)
35 Eero Kilpeläinen (KalPa)

Puolustajat:
2 Mikko Lehtonen (KooKoo)
4 Tommi Kivistö (Avtomobilist Jekaterinburg)
5 Joonas Jalvanti (Örebro HK)
6 Topi Jaakola (Jokerit)
12 Jesse Virtanen (Lukko)
18 Rony Ahonen (Lukko)
28 Anssi Salmela (Brynäs IF)
38 Juuso Hietanen (Dinamo Moskova)

Hyökkääjät:
10 Turo Asplund (Lukko)
15 Eero Elo (Avtomobilist Jekaterinburg)
19 Aleksi Saarela (Ässät)
22 Toni Koivisto (Lukko)
24 Max Wärn (HK Sotshi)
25 Pekka Jormakka (Jokerit)
40 Jarno Koskiranta (SKA Pietari)
41 Antti Tyrväinen (Färjestad BK)
47 Antti Erkinjuntti (Pelicans)
51 Tomi Sallinen (Djurgårdens IF)
76 Jere Sallinen (Jokerit)
81 Ilari Filppula (Modo Hockey)
82 Jarkko Malinen (KooKoo)