Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Kari Jalonen oli syystäkin tyytyväinen Leijonien esitykseen 5-1-lukemiin päättyneen Norja-ottelun jälkeen. Yksittäisiä vaihtoja lukuunottamatta Suomella ei ollut todellista hätää ottelussa. Yle Urheilun haastattelussa Jalonen kehui muun muassa joukkueen sitoutumista.

– Joukkue oli sitoutunut ja rennolla ilmeellä. Näin kun pelaa, niin tulee aina tulostakin. Pelin osalta olemme jopa edellä aikataulusta. Näissä neljässä ottelussa Slovakiaa ja Norjaa vastaan olemme pelanneet koko ajan laadukkaasti, Jalonen totesi.

Kisoihin valmistautuva joukkue elää jatkuvasti, ja ensimmäiset NHL-pelaajat liittyvät pian mukaan. Markus Granlundin ja Leo Komarovin lisäksi Jalonen ei kuitenkaan paljastanut Yle Urhailulle enempää tulevista vahvistuksista.

– Granlundin ja Komarovin lisäksi mukaan on tulossa muitakin NHL-miehiä. Nimiä en lähde tässä vaiheessa kertomaan. Tiedotuksen aika on vasta myöhemmin, tyytyi Jalonen kertomaan.