Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen ei ole vielä päättänyt, muodostuuko NHL:n seurakavereista omat tutkaparinsa. Minnesota Wild -kaksikko Mikko Koivua ja Mikael Granlundia sekä Florida Panthersin Jussi Jokista ja Aleksander Barkovia on ennakoitu samoihin kenttiin. Jalosen mukaan pelaajien mielipiteitä tullaan kuulemaan.

– Kyllä me tullaan keskustelemaan asiasta Jokisen, Barkovin, Koivun ja Granlundin kanssa, ketkä olisivat heille sopivimmat parit, Päävalmentaja toteaa Leijonat.comille.

Jalosen mukaan joukkue on tältä osin nyt valmis. Myöskään Pekka Rinteen tilannetta NHL:n puolella ei sen suuremmin enää seurailla. Rinteen edustama Nashville Predators on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan Läntisen konferenssin välierissä San Jose Sharksia vastaan.

– Rinnettä ei enää seurata. Tällä hetkellä kaikki on tässä, Jalonen tokaisee lyhyesti.