Pekka Rinne on ollut jälleen tämän kevään pudotuspeleissä Nashville Predatorsin tolppien välissä kantava hahmo. Rinne pysäytti viime yönä 26 laukausta, kun Predators kavensi ottelusarjan San Jose Sharksia vastaan 1-2:een. Kempeleläisen otteet eivät ole jääneet joukkuekavereiltakaan huomaamatta.

– Pekka on jokaisena iltana meidän paras pelaajamme. En voi ymmärtää, miten se on edes mahdollista, mutta aina hän tekee sen uudestaan, Predators-puolustaja Anthony Bitetto kehui joukkuetta läheltä seuraavalle Thomas Willisille.

Thomas Willis

@TomAWillis
Anthony Bitetto: "Pekka is our best player every night. I can't even comprehend how that's possible. But then he does it again." #Preds

Rinne on aloittanut kuluvalla kaudella jokaisessa pudotuspelissä. Avauskierroksella suomalaisvahti pudotti torjunnoillaan Anaheim Ducksin.