Julkaisemme kisojen ajan joka aamu jutun, jossa kerromme päivän tulevista tapahtumista. Tänään vuorossa päivä numero 5.

Suomen B-lohkossa päivä alkaa kello 16:15 Slovakian ja Saksan kohtaamisella. Slovakia on aloittanut MM-taipaleensa kahdella voitolla lohkon ennakkoon heikoimpia joukkueita, Ranskaa ja Unkaria, vastaan. Saksa sen sijaan on hävinnyt Suomen lisäksi myös Ranskalle, joten se on taatusti nälkäisenä kaukalossa.

Toinen kello 16:15 alkava ottelu on A-lohkon kamppailu Sveitsi-Tanska. Sveitsin kisat eivät ole alkaneet kovin ruusuisesti, sillä se on hävinnyt molemmat ottelunsa. Tanska sen sijaan hävisi odotetusti Ruotsille ja voitti Norjan puhtaasti 3-0. Tanska ei ole ikinä voittanut Sveitsiä MM-kisoissa, joten nyt muun muassa Jannik Hansenilla, Lars Ellerillä ja Nikolaj Ehlersillä vahvistetuilla juuteilla on mahdollisuus tehdä historiaa.

Kello 20:15 Ranska kohtaa kisojen heittopussiksi povatun ja odotukset tähän asti täyttäneen Unkarin. Toisessa samaan aikaan alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Kazakstan ja Norja. Molempien kaksi pistettä ovat tulleet voitoista Sveitsiä vastaan.

Ottelut tänään

A-lohko (Moskova)

Klo 16:15 Sveitsi-Tanska (MTV Max)
Klo 20:15 Kazakstan-Norja (MTV Max)

B-lohko (Pietari)

Klo 16:15 Slovakia-Saksa (MTV Sport 1)
Klo 20:15 Unkari-Ranska (MTV Sport 1)