Suomen joukkueen mukana ollut Tommi Kivistö pääsee vihdoin tositoimiin. A-maajoukkue tiedotti Twitter-tilillään, että puolustaja on saanut kisapassiinsa leiman. Kivistö on mukana jo tänään, kun Suomi kohtaa iltaottelussa Unkarin.

MM-turnaus ei ole Kivistölle ihan uusi juttu. 24-vuotias vantaalainen pelasi 10 ottelua toissa kevään MM-kisoissa. Tuolloin tehopisteitä syntyi yhden maalin verran. Plus-miinus-tilasto painui yhden osuman verran pakkaselle.

Kivistön tulon myötä Suomen pakisto alkaa olla lopullisessa muodossaan. Valmennusjohto todennäköisesti panttasi Kivistön passin leimaamista, koska Olli Määtän suhteen eläteltiin toiveita. Määtän pelit kuitenkin jatkuvat rapakon takana, kun Pittsburgh Penguins eteni viime yönä NHL:n konferenssifinaaleihin (lue uutinen).

Kivistön passin leimaamisen myötä Suomen popcornosasto kutistui kahden miehen vahvuiseksi. Leimaa kisapasseihinsa odottavat yhä hyökkääjät Mikko Rantanen ja Jani Lajunen.