MM-kisojen 11. kisapäivä tarjoaa molemmissa lohkoissa kaksi ottelua. Leijonat eivät pelaa, mutta pari muuta mestarisuosikkia nähdään kehissä.

Pietarin B-lohkon avaa kello 16:15 Kanadan ottelu Ranskaa vastaan. Mielenkiintoista on nähdä, jatkuuko Taylor Hallin viiden pelin maaliputki? Myös uusi vahvistus Nashville Predatorsin Ryan Ellis saattaa tehdä kisadebyyttinsä.

Samaan aikaan Moskovan A-lohkossa voi ihastella isäntämaa Venäjän otteita Norjaa vastaan. Karhu on tehnyt avaustappion jälkeen kisoissa tuhoisaa jälkeä. Samalla voi seurata, miten kisojen kuumimman Artemi Panarinin,Vadim Šipatšovin ja Jevgeni Dadonovin muodostaman ketjun peli rullaa. Trio tehnyt ensimmäiseen viiteen otteluun yhteensä 28 tehopistettä.

Illalla eilen USA:n viime hetken maalilla yllättänyt Saksa saa vastaansa Unkarin (lue uutinen Saksan voitosta tästä). Moskovassa Tanska taistelee neljännestä jatkopaikasta Kazakstania vastaan.

Ottelut tänään

A-lohko Moskova

Venäjä-Norja klo 16:15 MTV Max
Tanska-Kazakstan klo 20:15 MTV Max

B-lohko Pietari

Kanada-Ranska klo 16:15 MTV Sport 1
Saksa-Unkari klo 20:15 MTV Sport 1