Toronton päävalmentaja Mike Babcock valitsee kesällä NHL:n varaustilaisuuden ykkösvarauksen USA:n Auston Matthewsin ja Leijonien Patrik Laineen väliltä. Hyökkääjistä kummatkin ovat vakuuttaneet Venäjän MM-turnauksessa ja Laine on pistepörsissä jaetulla ykkösijalla.

Suomalaisen otteet eivät ole jääneet Babcockiltakaan huomaamatta.

– Laineen poika on uskomaton. Hän näyttää nuorelta pojalta, mutta jäällä hänestä tulee jättiläinen. Matthews ja Laine ovat isoja miehiä ja huipputaitavia. He tulevat molemmat olemaan urallaan suuria tekijöitä. He tulevat myös luultavasti myymään suuren määrän lippuja ja pelipaitoja, Babcock hehkutti TSN:n sisäpiiriläisen Darren Dregerin haastattelussa.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään kesäkuun puolivälissä. Torontossa pelaa ennestään Leijona-hyökkääjä Leo Komarov.