Tiistaina pelattu Suomen ja Kanadan välinen MM-ottelu muistetaan kahdesta asiasta: Suomen komeasta 4-0-voitosta ja Corey Perryn sikailusta Patrik Lainetta kohtaan.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tutki tapauksen (katso tästä), muttei antanut kanadalaiselle rangaistusta (lue uutinen).

– Henkilökohtainen mielipiteeni on, että olisihan Corey Perry pystynyt väistämään sen. Mutta en usko, että hän yritti vahingoittaa. Siihen en usko. Se oli vähän sellainen lievä silpasu, Leijonat.comille MM-kisoja kommentoiva Matti ”Hakki” Hagman sanoi.

Suomen ja Kanadan välisessä ottelussa tapahtui paljon muitakin koiruuksia. Perry-Laine-tapausta pienemmälle mediahuomiolle jäi Taylor Hallin temppu. Edmonton Oilersin kärkihyökkääjän vahingoittamisyrityksen voit katsoa tästä.

– Pahempi oli se Taylor Hallin taklaus siniviivalla. Hän yritti taklata polvella.