Teuvo Teräväinen siirtyi kaksi viikkoa sitten vaihtokaupassa Chicago Blackhawksista Carolina Hurricanesiin (lue uutinen tästä). Maisemanvaihdos yllätti 21-vuotiaan suomalaissentterin, mutta hän pysty sulattamaan sen nopeasti. Erityisesti joukkueen nuori potentiaali miellyttää.

– Ihan hyvin sen on nyt sulattanut ja ajattelen sitä positiivisesti. Kiva paikka pitäisi olla ja nuori hyvä joukkue, Teräväinen kommentoi Leijonat.comille.

Teräväisellä Chicagossa ongelmana oli muiden sentterien laatu. Huippukeskushyökkääjät, kuten Jonathan Toews ja Artem Anisimov veivät nuorukaiselta peliajan. Carolinan nuoressa joukkueessa roolin voidaan odottaa kasvavan.

– Chicagossa on tähtipelaajat edessä, joten vaikea niitä pelipaikkoja on saada. Varmasti Carolinassa saa enemmän peliaikaa. Kyse on vain omasta pelistä, Teräväinen avaa.

Uusi kotimainen tutkapari Carolinaan?

Teräväinen lyöttäytyy Carolinassa yhteen toisen Leijona-pelaajan Sebastian Ahon kanssa. Sentteri ei tunne ennestään 18-vuotiasta Hurricanes-tulokasta, mutta World Cup -joukkuetoverin otteita on tullut kovasti seurattua.

– Oikeastaan tässä vasta tavattiin. Seurasin paljon hänen pelejään varsinkin nuorten MM-kisoissa. Kova pelimies, Teräväinen kehuu.