Kanadalaismedia CBC on julkaissut listauksen World Cupin mielenkiintoisimmista tuntemattomista pelaajista. Kymmenestä pelaajasta peräti neljä on Leijonia.

Maalivahdeista CBC mainitsee kevään kisoista tutun hopeavahti Mikko Koskisen. SKA Pietaria edustava Koskinen valittiin koko Venäjän turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

Puolustajista esille nostetaan Calgary Flamesin Jyrki Jokipakka. 25-vuotias peruspuolustaja treidattiin viime kaudella Dallasista Flamesiin ja myös rooli joukkueessa kasvoi. 18 otteluun kertyi kuusi syöttöpistettä. Jokipakka on edustanut toistaiseksi Leijonia vain yhdessä aikuisten arvoturnauksessa.

Hyökkääjistä listalta löytyy kaksi Kärpissä aiemmin pelannutta hyökkääjää. Sebastian Aho ja Joonas Donskoi. Keskushyökkääjä Aho pelasi keväällä vakuuttavasti uransa ensimmäisessä MM-turnauksessa ja voitti alkuvuodesta alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Ensi kaudeksi 19-vuotias nuorukainen suuntaa NHL:ään Carolina Hurricanesin riveihin.

Donskoi puolestaan löi itsensä läpi heti tulokaskaudellaan San Jose Sharksin miehistössä. Runkosarjassa 76 otteluun kertyi 36 tehopistettä. Playoffeissa raahelainen johdatti Sharksin aina Stanley Cup -finaaleihin saakka tehtyään 24 peliin kuusi maalia.

CBS:n koko listan voit katsoa tästä.