Kovalla hypellä Helsingin Jokereista HIFK:hon siirtynyt Juhamatti Aaltonen onnistui viimein sunnuntai-illan CHL-ottelussa kirjaamaan avauspisteensä punanutussa.

HIFK murskasi tanskalaisen vieraansa Esbjerg Energyn tylysti 7-0.

Leijonapaidassa viimeksi kevään 2015 MM-kisoissa esiintynyt Aaltonen ohjasi joukkueensa kolmannen maalin ensimmäisen erän loppuhetkillä.

Seuraavan kerran kiekkotaituri osui toisessa erässä, kun hän vei joukkueensa jo 5-0-johtoon. Maali syntyi ylivoimalla tulisella laukauksella suoraan syötöstä.

Illan CHL-otteluissa suomalaisjoukkueista tulessa olivat myös KalPa ja Tappara, jotka molemmat ottivat pakkovoittojen edessä voitot vastustajistaan. Tappara kaatoi saksalaisen Adler Mannheimin lukemin 2-1. Kalpa sen sijaan oli vieraskaukalossa itävaltalaista Vienna Capitalsia parempi lukemin 3-1.

Voittojen myötä kaikki kolme suomalaisjoukkuetta etenivät CHL:n pudotuspeleihin,