Kaksinkertainen olympiakultamitalisti Suomi-ottelusta: ”Voimme hyvittää MM- ja olympiahäviöt”

© Kuva: Getty Images

Suomi pelaa tänä iltana viimeisen ottelunsa World Cupissa, kun se kohtaa alkulohkon päätösottelussa Venäjän. Viime vuosilta venäläisten mieleen ovat jääneet tappiot Suomelle kahdessa kotiturnauksessa – sekä vuoden 2014 olympialaisissa että tämän vuoden MM-kisoissa.

Neuvostoliiton paidassa kaksi olympiakultaa voittaneen Aleksandr Koževnikovin mukaan Venäjä voi tänään hakea revanssia noille häviöille.

– Odotan vain meidän joukkueemme voittoa. Mielestäni tämä on hyvä mahdollisuus lopultakin hyvittää tuloksemme Suomea vastaan – häviöt Moskovan MM-kisoissa ja Sotšin olympialaisissa, Koževnikov sanoo Russia-Hockey.ru-sivun haastattelussa.

Suomella on turnauksessa verrattain nuori joukkue, mikä on Koževnikovin mukaan Leijonien heikkous.

– Suomen kaksi ensimmäistä ottelua Torontossa osoittivat, että heidän nopeutensa ei riitä – heidän luistimensa ei kulkenut niin pohjoisamerikkalaisia kuin ruotsalaisiakaan vastaan. Sen lisäksi Suomen joukkue on hyvin nuori ja epäkypsä – he ovat selvästi liian kokemattomia.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.