Carolina Hurricanesin suomalaiskaksikko Teuvo Teräväinen & Sebastian Aho eivät olleet vierasottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan aivan terävimmillään.

Kaksikko, yhdessä keskushyökkääjä Jordan Staalin kanssa, nostettiin otteluun joukkueen ykköskentälliseen. Viime otteluissa loistaneet Carolinan suomalaiset jäivät ottelussa kuitenkin tyystin ilman tilastomerkintöjä.

Aholle jälleen puhtaat paperit

Aholle kirjattiin peliaikaa 15:25 ja Teräväisen vastaava lukema oli puolestaan 15:40. Ahoa ei nähty laisinkaan joukkueensa ainoalla ylivoimalla, mutta Teräväinen oli jäällä erikoistilanteen aikana 54 sekuntia.

Aho selvisi kuitenkin ottelusta puhtain paperein, sillä hänen teholukemansa oli pyöreä nolla. Teräväinen sen sijaan oli jäällä, kun Maple Leafs iski ottelun ainokaisen, vaikka pelasikin samassa vitjassa Ahon kanssa.

Ottelu päättyi Hurricanesin 2-1-vierasvoittoon, joten joukkue venytti hienon voittoputkensa jo viiteen. Myös ottelun kolmas suomalainen, isäntien Leo Komarov, jäi ottelussa tehopisteittä, kirjaten kuitenkin teholukeman +1.